A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

23 вересня 2022 року в онлайн-форматі відбувся семінар-практикум «Вивчення методичних рекомендацій викладання предметів мовно-літературної освітньої галузі: для вчителів, які працюють у 5 кл. НУШ»

   Так, 23 вересня 2022 року в онлайн-форматі відбувся семінар-практикум «Вивчення методичних рекомендацій викладання предметів мовно-літературної освітньої галузі: для вчителів, які працюють у 5 кл. НУШ», участь в якій взяли вчителі-пердметники 5 класів НУШ закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради.

17:14 26.09.2022

Відбувся семінар-кругозір для асистентів вчителів (вихователів) за темою: «Розвиток закладу освіти на основі індексу інклюзії: складання ІПР»

   19 вересня відбувся семінар-кругозір для асистентів вчителів (вихователів) за темою: «Розвиток закладу освіти на основі індексу інклюзії: складання ІПР». Продовжуючи роботу за проєктом «Інклюзивна освіта: крок за кроком» психологом КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», Катериною Ботезат, було запрошено співдоповідачем директора  Ренійського інклюзивно ресурсного центру Ренійської міської ради, Юліану Мунтян, яка надала  роз’яснення щодо складання індивідуальної програми розвитку дитини.

18:10 21.09.2022

Відбувся методичний вебінар для вчителів професійної спільноти мистецької освітньої галузі

   19 вересня 2022 року,  дистанційно,  на платформі Google Meet, відбувся методичний вебінар для вчителів професійної спільноти мистецької освітньої галузі закладів загальної середньої освіти  Ренійської міської ради на тему: «Особливості організації сучасного уроку мистецтва в контексті реформування нової української школи, перші кроки вчителя в 5 класі НУШ».

17:36 20.09.2022

Відбулось планове засідання педагогічної професійної спільноти працівників психологічної служби та асистентів вчителів (вихователів) класів (груп) з інклюзивною формою навчання.

      8 вересня відбулось планове засідання педагогічної професійної спільноти працівників психологічної служби та асистентів вчителів (вихователів) класів (груп) з інклюзивною формою навчання.

16:39 09.09.2022

ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ ДЛЯ НАВЧАННЯ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ РОЗМІЩЕНО У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ

МОН повідомляє, що на порталі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» розміщено електронну бібліотеку, яка налічує 1 335 підручників і посібників. Зокрема, електронні версії підручників для закладів загальної середньої освіти з 1-го до 11-го класу з усіх предметів, різних видань, для корінних народів, національних меншин та осіб з особливими освітніми потребами тощо.

10:54 06.09.2022

З Днем знань!

    Шановні освітяни, щиро вітаємо Вас з сьогоднішнім святом! День знань — символ чистоти, доброти. Це початок навчального року! Це чудовий привід зібратися з думками і зануритися в бездонний океан науки. Нехай новий навчальний рік пройде щасливо і результативно як для учнів, так і для педагогів. Нових відкриттів і вражень вам у новому навчальному році! Миру, здоров'я та Божого благословення! Слава Україні! Разом до Перемоги!

11:25 01.09.2022

Відбулись засідання професійної спільноти працівників психологічної служби та асистентів, вчителів (вихователів) класів (груп) з інклюзивною формою навчання.

   25 та 30 серпня відбулись засідання професійної спільноти працівників психологічної служби та асистентів, вчителів (вихователів) класів (груп) з інклюзивною формою навчання.

10:31 31.08.2022

РОЗРОБЛЕНО ПОСІБНИК «АБЕТКА З БЕЗПЕКИ» ДЛЯ УЧНІВ ЗЗСО

   Цьогорічний початок навчального року передбачає безпрецедентні заходи для безпечного освітнього середовища від дотичних органів влади. З цією метою в МАС розробили посібник «Абетка з безпеки» для школярів середньої школи. 

10:10 31.08.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень