A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбувся запланований методичний вебінар для професійної спільноти вчителів  хімії

    01 листопада 2022 року,  дистанційно,  на платформі Google Meet, в рамках проєкту: «Формування компетентностей особистості шляхом впровадження сучасних освітніх  інноваційних технологій  на уроках природничої галузі», відбувся запланований методичний вебінар для професійної спільноти вчителів  хімії закладів загальної середньої освіти  Ренійської міської ради на тему: «Професійний розвиток учителів у міжатестаційний період».

09:46 07.11.2022

Відбулося велике свято баскетболу!

      29 жовтня 2022 року в СОК "Воднік" відбулося велике свято баскетболу! Приїхали 4 команди Ізмаїльської ДЮСШ: дівчата 2011 р.н. та молодше, 2 команди юнаків 2009 - 2010 рр.н. та юнаки 2011 - 2012 рр.н. Було проведено 4 гри, де вихованці ДЮСШ Ренійської міської ради впевнено здобули перемогу. В залі були присутні більш ніж 120 юних спортсменів. Після ігор відбулась нарада тренерів, яку провів член президіуму Федерації баскетболу Одеської області, директор ДЮСШ Ренійської міської ради Сімон Петро Миколайович. На нараді обговорювались питання, як у військовий час проводити тренування та змагання з дітьми-спортсменами. В нараді брали участь тренери-викладачі з Ізмаїлу, Шкьопу Миколай, Грязнов Володимир, Грубіян Анатолій, Чорногорець Олександра, заступник директора Ізмаїльської ДЮСШ Ковтун Ірина, з нашого боку були Гетьман Світлана та Кюркчи Борис.

10:42 31.10.2022

Відбувся вебінар «Кроссенс. Розвиток критичного мислення на уроках мовно-літературної галузі»

    КУ «ЦПРПП» Ренійської міської ради продовжує роботу над темою проєкту  «Формування компетентностей особистості шляхом впровадження сучасних освітніх інноваційних технологій на уроках мовно-літературної галузі». В рамках роботи над темою 28 жовтня 2022 року в онлайн форматі відбувся вебінар «Кроссенс. Розвиток критичного мислення на уроках мовно-літературної галузі». Кроссенс – асоціативна головоломка нового покоління.

16:14 30.10.2022

Відбувся семінар практикум професійної спільноти математичної освітньої галузі

   27 жовтня 2022 відбувся семінар практикум професійної спільноти математичної освітньої галузі за темою «Формування професійної компетентності вчителя фізики й астрономії в умовах модернізації змісту освіти». До участі у практикумі були запрошені вчителі фізики та астрономії закладів загальної середньої освіти.

16:45 28.10.2022

Відбувся 3-й етап Спартакіади

   Cьогодні,  28 жовтня 2022 року, відбувся 3-й етап Спартакіади учнів ЗЗСО Ренійської міської ради. Пройшли змагання з баскетболу серед дівчат. Участь в заході прийняли 6 команд, які грали на спортивному майданчику ДЮСШ Ренійської міської ради. Перше місце, в запеклій боротьбі, зайняла команда ЗЗСО № 2, срібло - ЗЗСО № 3, третє - філіал № 1 ОЗРЗЗСО, четверте - ОЗРЗЗСО № 6, п'яте - ЗЗСО № 4 та шосте місце - Лиманській ЗЗСО. Найбільш захоплююче видовище було в фінальній грі, де переможець визначився на останніх секундах. У зв'язку з тим, що змагання відбулись на відкритому повітрі, було багато вболівальників. Вітаємо всіх учасників цього заходу, та бажаємо всім здоров'я та миру.

14:03 28.10.2022

Пройшла благодійна акція на підтримку ЗСУ  під назвою «Домашня випічка»

   24-25 жовтня в Ренійській територіальній громаді, за ініціативи міського голови Ігоря Плєхова та народного депутата Анатолія  Урбанського, пройшла благодійна акція на підтримку ЗСУ  під назвою «Домашня випічка».  

12:54 27.10.2022

Пройшов другий етап Спартакіади учнів ЗЗСО Ренійської міської ради

   21 жовтня 2022 року пройшов другий етап Спартакіади учнів ЗЗСО Ренійської міської ради. Змагання відбулись з футболу "Шкіряний м'яч". Участь брали 8 команд, змагались у двох підгрупах: перша - на спортивному майданчику ЗЗСО № 2, друга - спортмайданчик ОЗР ЗЗСО № 6. Діти приймали участь з великим задоволенням, бо вже скучили за змаганнями. Дуже помітно, як зросла майстерність та фізична підготовка юних футболістів. Місця визначились наступним чином: 1 - Новосільський ЗЗСО, 2 - Лиманський ЗЗСО, 3 - ЗЗСО № 2, 4 - ОЗР ЗЗСО № 6, 5 - ЗЗСО № 3, 6 - Плавнінський ЗЗСО, 7 - Філія №1 ОЗРЗЗСО, 8 - ЗЗСО № 4. Більшість дітей, які приймали участь у змаганнях - є учнями ДЮСШ Ренійської міської ради. Сподіваємось та віримо, що деякі з цих спортсменів досягнуть успіхів на великих футбольних аренах. Наступний етап Спартакіади школярів, - це баскетбол серед дівчат. 

09:51 24.10.2022

Відбулась онлайн зустріч професійної педагогічної спільноти вчителів освітньої галузі «Фізична культура»

   7 жовтня відбулась онлайн зустріч професійної педагогічної спільноти вчителів освітньої галузі «Фізична культура» за темою «Впровадження проєкту «Цікава фізкультура».

17:33 13.10.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень