A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Традиційна освітянська подія – серпнева конференція працівників освіти Ренійської громади на тему «Тримаємо освітній стрій та крокуємо разом до Перемоги!» відбулась  29 серпня на базі ЦПО «Перлина».

   Традиційна освітянська подія – серпнева конференція працівників освіти Ренійської громади на тему «Тримаємо освітній стрій та крокуємо разом до Перемоги!» відбулась  29 серпня на базі ЦПО «Перлина».

15:14 30.08.2022

Відбулись чергові засідання професійних педагогічних спільнот.

   Сьогодні, 26 серпня 2022 відбулись чергові засідання професійних педагогічних спільнот педагогічних працівників.  Онлайн заходи відбулися для педагогів математичної освітньої галузі (математика, інформатика, фізика, астрономія) та вчителів громадянської та історичної освітньої галузі (історія, правознавство, «Громадянська освіта», економіка).

21:29 26.08.2022

Відбулась перша зустріч професійної педагогічної спільноти заступників керівників з навчально – виховної роботи закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради

    25 серпня, в онлайн форматі , відбулась перша зустріч професійної педагогічної спільноти заступників керівників з навчально – виховної роботи закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради. 

14:42 26.08.2022

ВСТУП-2022: ПЕРЕВІРИТИ ДОСТОВІРНІСТЬ СЕРТИФІКАТА НМТ МОЖНА НА САЙТІ ЄДЕБО

   На сайті ЄДЕБО з'явилася можливість перевірити достовірність сертифіката національного мультипредметного тесту. Відповідний сервіс доступний за посиланням. Для пошуку треба зазначити номер та рік сертифіката, а також прізвище та ім'я його власника.

16:01 11.08.2022

ЕМОЦІЙНА ПІДТРИМКА ВЧИТЕЛІВ та ПРОФЕСІЙНЕ ЗРОСТАННЯ

   У рамках проєкту «SAFE SPACE – Невідкладна психосоціальна підтримка для учнів та шкільних вчителів» Державна служба якості освіти України спільно з Міністерством освіти і науки України та Національним університетом «Києво-Могилянська академія» (НаУКМА) організовують навчання «Емоційна підтримка вчителів та професійне зростання».

13:03 06.08.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень