A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбулася онлайн тематична зустріч: «Готовність шкільного бібліотекаря до роботи в умовах впровадження НУШ. Інноваційні форми роботи шкільної бібліотеки з читачами»

Дата: 20.04.2023 10:30
Кількість переглядів: 13

     19 квітня 2023 року, відповідно до плану роботи КУ «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради відбулася онлайн тематична зустріч: «Готовність шкільного бібліотекаря до роботи в умовах впровадження НУШ. Інноваційні форми роботи шкільної бібліотеки з читачами».

   Розпочала захід консультант КУ «ЦПРПП» Ренійської міської ради – Капсамун Тетяна, яка розповіла про основні завдання шкільної бібліотеки у сучасних умовах: сприяти реалізації державної політики в галузі освіти, розвитку навчально-виховного процесу;

- виховувати у школярів культуру, національну свідомість, шанобливе ставлення до книги як го­ловного джерела знань;

- забезпечувати ріст професійної компетентності педагогічних кадрів;

- сприяти різними формами і методами бібліотечної роботи самоосвіті учнів і педагогів, забезпеченню літературою їхніх культурних потреб;

- підносити на якісно новий рівень бібліотечну справу.

    Робота шкільної бібліотеки спрямована на рішення таких завдань, як:

впровадження новітніх форм і методів роботи; виховання в учнів інформаційної культури; розвиток пізнавальних інтересів і здібностей; виховання поважного відношення до бібліотеки.

   Також на заході бібліотекарі опрацювали інтерактивну дошку від Google Jamboard. Яка дозволяє продуктивно опрацювати командну роботу, а також бібліотекарі спробували свої можливості щодо її опанування.

    Бажаємо подальших творчих успіхів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень