A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

«Земля – наш спільний дім»

   Щорічно  з листопада по січень  проходить  міський етап  заходу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім».

21:34 21.01.2023

Олімпіадний дайджест

  Сьогодні, 21 січня 2023 року учениця 8 класу ОЗРЗЗСО №6, Катан Дар'я (керівник Кічук Н.М.) прийняла участь в обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури. Ученицю до м.Одеса, супроводжував вчитель ЗЗСО №3,Голов Володимр Валентинович. Також, сьогодні, в режимі онлайн відбувся перший теоретичний тур Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання. Ренійську громаду представили: Ірина Патласова, учениця ЗЗСО №2 (керівник Кулєшова О.Є.), Вікторія Кишлали  та Ангеліна Бозаджи , учениці Котловинського ЗЗСО ( керівник Кишлали А.С.) і Іван Потложа, учень Котловинського ЗЗСО (керівник Чернєв М.К.). Усі учні успішно виконали завдання та пройшли до ІІ (практичного) туру  олімпіади з трудового навчання, який відбудеться 25 лютого 2023 року.

18:47 21.01.2023

«Охорона праці очима дітей»

Відділ освіти Ренійської міської ради інформує, що буде проводитися Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

16:43 17.01.2023

Дія.Цифрова освіта

В умовах військового стану цифрові навички є однією з конкурентних переваг для апскілінгу або рескілінгу (покращення кваліфікації чи  перенавчання).

15:04 10.01.2023

Освітяни - незламні!

   Ворог продовжує атакувати Україну, що безперечно впливає на наше життя. Тривалі блекаути, перебої з мобільним та Інтернет-зв’язком, але незважаючи на ці перепони  з 02  по 19 грудня 2022 року на базі Ренійського закладу загальної середньої освіти №2 та Опорного закладу Ренійського закладу загальної середньої освіти №6 було проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Всі олімпіади відбулися  з неухильним дотриманням законодавства України в частині дотримання заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні, запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Cо-2.

10:44 21.12.2022

Відбувся ІІ етап олімпіади з учнівських предметів: інформатика та інформаційні технології.

     19 січня 2022 року на базі Опорного закладу Ренійського закладу загальної середньої освіти №6 відбулась заключна олімпіада з навчальних предметів: інформатика та інформаційні технології. Після проведення учнівської олімпіади комісія  перевірила роботи та визначила переможців.

10:42 21.12.2022

«Якісна Інклюзивна освіта»

   В умовах сьогодення, коли наша незламна країна виборює свою незалежність, бути професіоналом свого діла це любов яка дає змогу рости з професійної точки зору. Кожна дитина має право на освіту і наше завдання забезпечити якісні освітні послуги. З цією метою 16 грудня 2022 року на базі ОЗРЗЗСО №6 відділом освіти Ренійської міської ради спільно з директором Інклюзивно-ресурсним центром, Юліаною Мунтян та психологом комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», Катериною Ботезат  продовжили реалізацію проєкту «Інклюзивна освіта «Крок за кроком»». На захід були запрошені директори шкіл  громади. Тема зустрічі: «Зміни в організації інклюзивного навчання у 2022 н.р. у закладах загальної середньої освіти». До розгляду були запропоновані наступні питання: ключові зміни інклюзивного навчання у ЗЗСО, алгоритм дій директора, співпраця з ІРЦ, комплексна психолого-педагогічна оцінка, рівні підтримки та освітні труднощі, дистанційне навчання, нова ІПР( індивідуальна програма розвитку).

12:59 20.12.2022

Проведено колегію відділу освіти Ренійської міської ради

     Відповідно до плану роботи відділу освіти Ренійської міської ради 16 грудня 2022 року на базі ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ РЕНІЙСЬКОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ №6 РЕНІЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ проведено колегію відділу освіти Ренійської міської ради. Присутніми були члени колегії, директори закладів загальної середньої освіти. Під час колегії розглянуті такі питання:

12:41 20.12.2022

Виставка - акція «Ялинка»

      З 25 листопада по 01 грудня 2022 року на базі ЦПО «Перлина» Ренійської міської ради відбувся міський етап щорічної обласної виставка-акції екологічного спрямування «Ялинка» - етапи Всеукраїнських конкурсів «Новорічна композиція» та «Український сувенір». Виставка - акція «Ялинка» проводиться щорічно з метою формування в учнів і вихованців дбайливого ставлення до природи; формування практичних умінь та навичок учнів і вихованців у виготовленні новорічно-різдвяних композицій, які символізують і відображають новорічну та різдвяну флористику; залучення молодого покоління до джерел і процесу створення виробів українського народного мистецтва, стимулювання розвитку творчого пошуку, художнього смаку при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів і технік. Участь у Виставці-акції прийняли роботи вихованців, учнів та учнівських колективів позашкільних освітніх закладів та закладів загальної середньої освіти громади. За рішенням журі І місце здобули 17 робіт, ІІ місце - 18 робіт і ІІІ місце посіли 18 робіт.

11:48 19.12.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень