A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбувся семінар - практикум «Компетентнісний підхід у навчанні предметам математичної освітньої галузі як складова освітнього стандарту України. Підсумки проєкту» для вчителів педагогічної професійної спільноти математичної освітньої галузі»

Дата: 22.05.2023 20:27
Кількість переглядів: 9

   19 травня 2023 року, згідно плану Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради, відбувся семінар - практикум «Компетентнісний підхід у навчанні предметам математичної освітньої галузі як складова освітнього стандарту України. Підсумки проєкту» для вчителів педагогічної професійної спільноти  математичної освітньої галузі»

   На початку зустрічі, директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» - Ірина Чобану за допомогою онлайн-сервісу Дошка Padlet запропонувала вчителям підсумувати роботу спільноти за проєктом у 2022/2023 навчальному році. Спільно із вчителями виявили позитивні та негативні моменти впровадження проєкту, а також внесли пропозиції щодо подальшої роботи над ним.

   Керівник педагогічної професійної спільноти математичної освітньої галузі, вчитель математики ЗЗСО№3 – Олена Тупчій, висловила свою думку, щодо впровадження проєкту та надала дієві пропозиції щодо вдосконалення роботи спільноти. Також Олена Віталіївна  розповіла про методичне наповнення та критерії оцінювання в НУШ та надала інформацію стосовно  змін у НМТ – 2023 з математики. Пропозиції щодо подальшої продуктивної роботи над проєктом внесла керівник творчої групи вчителів інформатики – Рената Тичук -  вчитель інформатики Ренійської філії №1 ОЗРЗЗСО №6.

   Після чого Ірина Чобану наголосила на обов'язковому використанні української мови в освітньому процесі в закладах загальної середньої освіти Ренійської міської ради та провела онлайн-тестування для вчителів ППС математичної освітньої галузі, з метою виявлення рівня володіння вчителями державною мовою.

   Також, Ірина Чобану, нагадала вчителям про інструментарій для розміщення матеріалів для вчителів математичної освітньої галузі з використанням онлайн-сервісу Дошка Padlet та запропонувала кожному поділитися власним досвідом з колегами, розмістив матеріали власних розробок.

  Рефлексією заходу стала інтерактивна вправа «Тема для обговорення», де вчителі мали змогу запропонувати теми для обговорення на наступних зустрічах спільноти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень