A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбувся запланований методичний вебінар для професійної спільноти вчителів  хімії

Дата: 07.11.2022 09:46
Кількість переглядів: 22

    01 листопада 2022 року,  дистанційно,  на платформі Google Meet, в рамках проєкту: «Формування компетентностей особистості шляхом впровадження сучасних освітніх  інноваційних технологій  на уроках природничої галузі», відбувся запланований методичний вебінар для професійної спільноти вчителів  хімії закладів загальної середньої освіти  Ренійської міської ради на тему: «Професійний розвиток учителів у міжатестаційний період».

   На початку зустрічі консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради, Марія Черня,  оголосила   порядок денний та нагадала  про практичні рекомендації Державної служби якості освіти  щодо викладання  навчальних дисциплін в умовах війни  з природничих  наук.

З метою підвищення ерудованості та власного рівня, учителя поділилися  власним досвідом, а саме:

- про  мотивацію  навчальної діяльності на уроках хімії розповіла  керівник  спільноти вчителів хімії, вчитель хімії Котловинського  закладу загальної середньої освіти РМР,  Василина Басаджи.

- вчитель хімії Долинського ЗЗСО,  Софія Чобану та вчитель хімії ОЗР ЗЗСО №6, Надія Буценко поділилися інформацією про: навчальні хімічні експерименти їх значення для якісної сучасної освіти та про контроль знань на уроках хімії.

   Продовженням  засідання став виступ  вчителя  хімії  Лиманського ЗЗСО, Катерини Барбанової , яка надала інформацію щодо навчальних проєктів на уроках хімії (СТЕМ - освіта).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень