A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбувся семінар практикум професійної спільноти математичної освітньої галузі

Дата: 28.10.2022 16:45
Кількість переглядів: 23

   27 жовтня 2022 відбувся семінар практикум професійної спільноти математичної освітньої галузі за темою «Формування професійної компетентності вчителя фізики й астрономії в умовах модернізації змісту освіти». До участі у практикумі були запрошені вчителі фізики та астрономії закладів загальної середньої освіти.

  Директор КУ «ЦПРПП» - Ірина Чобану, поінформувала про формування професійної компетентності вчителя фізики й астрономії в умовах модернізації змісту освіти та за допомогою сервісу «Дошка Padlet»  провела рефлексію «Плануємо разом. Створення інструментарію для розміщення матеріалів для вчителів фізики з використанням онлайн-сервісу». Також, Ірина Валентинівна підготувала до обговорення питання щодо  Положень, Умов та строків проведення І та ІІ етапів Всеукраїнської олімпіади з предметів математичної освітньої галузі, І- етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських робіт МАН, Всеукраїнських учнівських конкурсів (Кенгуру та ін.).

  Керівник педагогічної професійної спільноти, Олена Тупчий, розповіла про виклики НУШ та очікувані результати. А також, Олена Віталіївна, підготувала інформацію щодо підвищення якості проведення уроків з фізики з використанням дистанційних технологій та  правильного вибору технічного забезпечення.

  Завершенням зустрічі став майстер-клас «Використання онлайн-інструментів у роботі вчителя математики» огляд онлайн - сервісу LearningApps, який провела Олена Тупчий та рефлексія, яку провела Ірина Чобану за допомогою інтерактивного сервісу Learningapps - «Вибір ефективних методів та прийомів навчання».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень