A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбувся круглий стіл на тему «Тематичний урок з іноземної мови»

Дата: 02.06.2023 17:12
Кількість переглядів: 27

  01 червня 2023 року в рамках роботи над темою проєкту  «Формування компетентностей особистості шляхом впровадження сучасних освітніх інноваційних технологій на уроках мовно-літературної галузі» відбувся круглий стіл на тему «Тематичний урок з іноземної мови».

  Координувала проведення заходу консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради, Капсамун Тетяна, яка акцентувала увагу присутніх на одному з важливих наскрізних вмінь в усіх ключових компетентностях, як: читати з розумінням, що передбачає здатність до емоційного сприймання і усвідомлення прочитаного, вміння  висловлювати власні думки та робити власні висновки, підкріплюючи їх цитатами з тексту, висловлювати ідеї, пов’язанні з розумінням тексту після його аналізу.

  Досвідом роботи з даного питання поділилися такі педагоги: вчитель англійської мови Новосільського ЗЗСО Ренійської міської ради, Дунав Ніколєта Миколаївна та вчитель англійської мови Долинського ЗЗСО Ренійської міської ради, Попова Софія Дмитрівна.

   Участь у круглому столі взяли вчителі закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради. Учасники заходу обмінялися думками, проаналізували почуте. Отже, сучасна освіта націлена насамперед на розвиток особистості школярів, а не лише на здобуття знань, умінь і навичок.

    У підсумку роботи учасники круглого столу з метою самоперевірки успішно склали тест на знання української мови.  

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень