A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбувся семінар-практикум з теми «Підсумки проєкту»

Дата: 23.05.2023 19:39
Кількість переглядів: 13

    22 травня 2023 року, згідно плану Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради, в рамках проєкту професійної педагогічної спільноти технологічної освітньої галузі «Формування ключових компетентностей на уроках і позакласних заняттях технологічної освітньої галузі шляхом впровадження сучасних освітніх інноваційних технологій» відбувся семінар-практикум з теми «Підсумки проєкту». Семінар-практикум відбувся в онлайн форматі на платформі Google Meet.

   На початку зустрічі, директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» - Ірина Чобану запропонувала вчителям підсумувати роботу спільноти за проєктом у 2022/2023 навчальному році за допомогою онлайн –сервісу Дошка Padlet. Спільно із вчителями виявили позитивні та негативні моменти впровадження проєкту, а також внесли пропозиції щодо подальшої роботи над ним.

  Керівник спільноти - вчитель трудового навчання та технологій ЗЗСО № 2 РМР – Оксана Кулєшова, висловила свою думку, щодо впровадження проєкту та надала дієві пропозиції щодо вдосконалення роботи спільноти у наступному навчальному році та проаналізувала проведення І та ІІ етапів Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання та технологій у 2022/2023 навчальному році.

  Співдоповідачем заходу виступила, вчитель трудового навчання та технологій Котловинського ЗЗСО РМР – Аліса Кишлали, яка поділилася власним досвідом підготовки учнів до участі у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання та технологій у 2022/2023 навчальному році та надала пропозиції щодо участі в  Олімпіаді у наступному навчальному році.

  Після чого Ірина Чобану наголосила на обов'язковому використанні української мови в освітньому процесі в закладах загальної середньої освіти Ренійської міської ради та провела онлайн - тестування для вчителів ППС технологічної освітньої галузі, з метою виявлення рівня володіння вчителями державною мовою.

  Також, Ірина Чобану, нагадала вчителям про інструментарій для розміщення матеріалів для вчителів математичної освітньої галузі з використанням онлайн - сервісу Дошка Padlet та запропонувала кожному поділитися власним досвідом з колегами, розмістив матеріали власних розробок.

  Рефлексією заходу стала інтерактивна вправа «Тема для обговорення», де вчителі мали змогу запропонувати теми для обговорення на наступних зустрічах спільноти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень