A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Крізь терен до зірок

Дата: 08.06.2023 21:04
Кількість переглядів: 14

  Розпочинаємо серію приємних новин про обдаровану учнівську молодь закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради, які стали призерами на обласних та Всеукраїнських етапах змагань та вчителів, які сприяли їх успіху. Представляємо учнів та вчителів  закладу загальної середньої освіти №2  Ренійської міської ради.

  Бринза Катерина, учениця 11 класу стала призером Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт  Малої академії наук України у 2022/2023 навчальному році у науковому відділенні – «Хімія та біологія» (секція «Медицина») представивши дослідницьку  роботу «Алергія – захворювання сьогодення та майбутнього».

   Призерами  ІІІ обласного етапу  Всеукраїнських учнівських олімпіад та турнірів з навчальних предметів у 2022/2023 навчального року з біології стали: учень 10 класу - Бошков Мирослав та учениця 11 класу - Бринза Катерина.

  Висловлюємо щиру вдячність керівнику призерів, Степановій  Валентині Костянтинівні, вчителю біології  закладу загальної середньої освіти №2  Ренійської міської ради за титанічну працю та якісну підготовку учнів. Бажаємо продовжувати дослідницьку діяльність для отримання високих результатів та подальших успіхів!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень