A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Крізь терни до зірок

Дата: 13.06.2023 19:56
Кількість переглядів: 13

  Наступний заклад освіти, який продовжує серію приємних новин – Опорний заклад загальної середньої освіти №6 Ренійської міської ради.

  Унікальна освітня система забезпечує організацію і координацію науково-дослідницької діяльності учнів, створює умови для їх інтелектуального, духовного, творчого розвитку та професійного самовизначення.

   Учні Попаз Катерини Іванівни, учителя історії та правознавства, взяли участь та отримали призові місця у ІІ обласному етапі Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН: ІІ місце - Антипова Олександра, учениця 11 класу у науковому відділенні – «Історія»  (секція «Історичне краєзнавство»), представила дослідницьку  роботу «Найяскравіші сторінки історії рідного краю (від давнини до початку ХХ століття)»; ІІІ місце - Кожокару Дар’я, учениця 10 класу у науковому відділенні – «Філософія та суспільствознавство»  (секція «Правознавство»), представила дослідницьку  роботу «Захист прав неповнолітніх у кримінальному процесі: проблеми, перспективи»; ІІІ місце - Лунгу Катерина,  учениця 9 класу у науковому відділенні – «Історія» (секція «Архіологія»), представила дослідницьку роботу «Археологічна культура Черновода: ренійський та румунський аспекти» та Христя Євгенія,  учениця 11 класу, яка отримала диплом І ступеня обласного етапу інтелектуальних змагань з базових дисциплін серед учнів сільських шкіл Одеської області у 2022 році з історії.

   Бажаємо вам, щоб на вашому шляху виникали нові сходинки, на які ви будете сходити, а ще – щоб ці сходи не закінчилися. Успіхів вам!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень