A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «Рух – це здорово!»

Дата: 07.06.2023 08:11
Кількість переглядів: 11

05 червня 2023 року на базі закладу загальної середньої освіти №3 Ренійської міської ради відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «Рух – це здорово!», який рекомендовано для проведення Одеським обласним відділенням (філія) комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Захід проводився з дотриманням вимог Постанов та нормативно-правових актів щодо воєнного стану та протиепідемічних заходів.

Мета фізкультурно-оздоровчого заходу -  збереження й зміцнення здоров’я учнів, розвиток рухових здібностей, підвищення рівня фізичної підготовленості, формування ціннісних орієнтацій щодо здорового способу життя та надання учням можливість набути навички організації самостійних занять фізичною культурою у літній період на відкритому повітрі.

У заході прийняли участь понад 40 дітей, з яких було сформовано три команди , які прийняли участь в спортивних естафетах, які провела вчитель фізичної культури ЗЗСО №3 РМР, Загорська Сніжана Анатоліївна. Команди змагалися за звання кращих, демонструючи швидкість та силу командного духу, емоційну та рішучу боротьбу за перемогу, яка формує та виявляє потребу бути кращим та  сильнішим.

За результатами напруженої боротьби,  грамоту та солодкий приз отримала команда «Андроїди», яка показала найкращу командну гру. Команди «Сонечко» та «Красунчики» отримали солодкі подарунки.

            Учасники заходу отримали масу позитивних емоцій, весело та активно провели час!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень