A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбувся семінар-практикум:«Освітні онлайн сервіси в контексті підготовки продуктивного уроку»

     27 квітня 2022 року КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» РМР було проведено семінар - практикум за темою : «Освітні онлайн сервіси в контексті підготовки продуктивного уроку». Метою заходу було: ознайомити з освітніми онлайн сервісами; надати практичні поради щодо використання Google Classroom та Google Meet під час організації освітнього процесу». До участі були запрошені вчителі початкових класів  закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради.

12:13 28.04.2022

Відбулась заключна онлайн зустріч із циклу психологічних заходів для учасників освітнього процесу у кризових життєвих ситуаціях: «Кризове втручання».

          21 квітня 2022 онлайн на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» РМР відбулась заключна онлайн зустріч із циклу психологічних заходів для учасників освітнього процесу у кризових життєвих ситуаціях : «Кризове втручання».

11:17 22.04.2022

Творчий марафон «Війна. Весна Переможе»

З метою заявити про себе на вісь світ, зробити найбільший в Україні колаж дитячих малюнків, протягом квітня був проведений  перший шаг творчого марафону, який організовує  Перлина мистецтв, разом із «СТАРФЕСТ» за підтримки громадської організації «Інвестресурс».  Висловлюємо подяку керівникам, учням та вихованцям  закладів освіти, які активно долучились  до участі у Творчому марафоні.

10:57 21.04.2022

ЩОДО ОТРИМАННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ДОКУМЕНТИ ПРО ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ В УКРАЇНІ

Повідомляємо, що в умовах воєнного стану особи, які здобули базову середню освіту (закінчили 9-ть класів) або повну загальну середню освіту (закінчили 11-ть класів) в Україні, але не мають на руках раніше отриманого документа про загальну середню освіту та не мають серії та номера цього документа, можуть отримати всю інформацію про документ про загальну середню освіту, що міститься в Реєстрі документів про освіту Єдиної державної електронної бази з питань освіти, від державного підприємства «Інфоресурс». Для цього здобувачу освіти або його законному представнику (одному з батьків, опікуну тощо) чи родичу, який має підтверджуючі документи особи, потрібно звернутись:

14:55 20.04.2022

Загальнонаціональна хвилина мовчання

      Щодня о 9 годині в усіх закладах та установах освіти Ренійської міської ради відбувається загальнонаціональна хвилина мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

12:54 20.04.2022

Відбулась друга онлайн зустріч із циклу психологічних заходів для учасників освітнього процесу у кризових життєвих ситуаціях : «Кризове втручання».

      19 квітня 2022 онлайн на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» РМР відбулась друга онлайн зустріч із циклу психологічних заходів для учасників освітнього процесу у кризових життєвих ситуаціях : «Кризове втручання».

16:58 19.04.2022

Завершився останній етап чергової атестації педагогічних працівників закладів освіти громади

Атестація педагогічних працівників – це важливий етап професійного життя вчителя, точка опори для подальших здобутків та звершень на педагогічній ниві. У закладах освіти проведено творчі звіти вчителів, які атестувалися на присвоєння педагогічних звань. Творчий звіт -це нагода обмінятися думками, представити власну систему роботи, доробки, інновації у роботі та поділитися планами на майбутнє. Відповідно до Положення  про атестацію педагогічних працівників, за результатами атестації визначалися відповідність педагога займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоювалися тарифікаційні розряди, кваліфікаційні категорії та педагогічні звання.

12:47 15.04.2022

Відбулось перше засідання щодо створення професійних педагогічних спільнот

Функціонування професійних спільнот педагогічних працівників громади є вимогою часу, з огляду на реформування освітньої галузі. Дотримуючись законодавчих норм, з метою створення сучасного комунікативного простору для педагогів закладів освіти  КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»  було розробленно положення  для педагогічних  спільнот. 

17:24 14.04.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень