A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбувся семінар-практикум з теми «Підсумки проєкту»

    22 травня 2023 року, згідно плану Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради, в рамках проєкту професійної педагогічної спільноти технологічної освітньої галузі «Формування ключових компетентностей на уроках і позакласних заняттях технологічної освітньої галузі шляхом впровадження сучасних освітніх інноваційних технологій» відбувся семінар-практикум з теми «Підсумки проєкту». Семінар-практикум відбувся в онлайн форматі на платформі Google Meet.

19:39 23.05.2023

Відбувся I етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед закладів освіти Ренійської міської територіальної громади

12 травня 2023 року  закінчився перший етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в закладах освіти Ренійської міської територіальної громади, в якому взяли участь понад 100 учасників закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради.

16:07 23.05.2023

Відбувся семінар - практикум «Компетентнісний підхід у навчанні предметам математичної освітньої галузі як складова освітнього стандарту України. Підсумки проєкту» для вчителів педагогічної професійної спільноти математичної освітньої галузі»

   19 травня 2023 року, згідно плану Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради, відбувся семінар - практикум «Компетентнісний підхід у навчанні предметам математичної освітньої галузі як складова освітнього стандарту України. Підсумки проєкту» для вчителів педагогічної професійної спільноти  математичної освітньої галузі»

20:27 22.05.2023

Вітаємо з перемогою!

   17 травня 2023 року в столиці України, в Національному еколого-натуралістичному центрі, відбувся фінал XVIII Всеукраїнського конкурсу дослідницько – експерементальних робіт з природознавства «Юний дослідник». Ренійську громаду від Одеської області представляв учень 4-А класу  Опорного закладу Ренійський заклад загальної середньої освіти №6 Ренійської міської ради, Лунгу Артем. Керівник дослідницької роботи - вчитель ОЗР ЗЗСО №6 Шевченко Світлана Володимирівна. Артем  гідно представив  роботу «Анадольський скарб золотих античних монет» і посів І місце.

18:32 19.05.2023

Відбувся методичний вебінар для вчителів професійної спільноти мистецької освітньої галузі

   10.05.2023 року в онлайн форматі на платформі Google Meet відбувся методичний вебінар для вчителів професійної спільноти мистецької освітньої галузі закладів загальної середньої освіти  Ренійської міської ради на тему: «Особливості організації сучасного уроку мистецтва в контексті реформування нової української школи. Підсумки впровадження проєкту».

15:28 12.05.2023

Навчально-польові збори випускників 11 класів

   Згідно з наказом відділу освіти Ренійської міської ради від 23.03.2023 року №24-ВОРМР-2023 «Про проведення навчально-польових занять (зборів) з предмета «Захист України» в 11 класах закладів загальної середньої освіти в 2022/2023 навчальному році», з метою практичного закріплення рівня знань, умінь, навичок учнів та підведення підсумків викладання навчальної програми предмета «Захист України», в період з 19 по 21 квітня 2023 року, були проведенні навчально-польові заняття з предмету «Захист України» з учнями 11 класу на базі закладів загальної середньої освіти.

11:12 28.04.2023

Виставка – конкурс декоративно - ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» та науково – технічної творчості «Наш пошук і творчість, тобі – Україно!»

   Вже традиційно навесні серед учнів та вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти проводиться виставка – конкурс декоративно - ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» та науково – технічної творчості «Наш пошук і творчість, тобі – Україно!».

10:42 27.04.2023

Відбулася онлайн тематична зустріч: «Готовність шкільного бібліотекаря до роботи в умовах впровадження НУШ. Інноваційні форми роботи шкільної бібліотеки з читачами»

     19 квітня 2023 року, відповідно до плану роботи КУ «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради відбулася онлайн тематична зустріч: «Готовність шкільного бібліотекаря до роботи в умовах впровадження НУШ. Інноваційні форми роботи шкільної бібліотеки з читачами».

10:30 20.04.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень