A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

День цивільного захисту

Дата: 29.04.2024 12:24
Кількість переглядів: 7

   

           З метою виховання поважного ставлення до безпеки людини, формування у підростаючого покоління світоглядних та етичних основ здорового способу життя, усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні життєвого процесу у побуті, під час трудової діяльності чи в соціальному середовищі, підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпечної життєдіяльності дітей, практичного відпрацювання учнями за їх віковими категоріями теоретичних знань та навичок з питань цивільного захисту 26 квітня 2024 року на базі РЕНІЙСЬКОГО ЛІЦЕЮ №2 РЕНІЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІЗМАЇЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ рятувальники провели День цивільного захисту.

         Фахівці ДСНС велику увагу приділили первинному засобу пожежогасіння-порошковому вогнегаснику. Дітей ознайомили з будовою і принципом дії вогнегасника. Рятувальники продемонстрували бойовий одяг та спорядження, показали пожежно-технічне озброєння спецавтомобіля. Усі бажаючі мали змогу сфотографуватись у спорядженні та на рятувальній техніці.

          Учасники заходу дізналися багато нового, цікавого, а найголовніше – корисного. Такі навчання дозволяють учням не лише теоретично ознайомитися з правилами безпеки, але й отримати практичні навички, які можуть врятувати життя в надзвичайних ситуаціях.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень