A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

«Протидія булінгу» та «Протидія торгівлі людьми»

Дата: 19.04.2024 14:07
Кількість переглядів: 4

У 2024 році актуальною залишається тема булінгу серед підлітків і ми продовжуємо просвітницьку діяльність з цієї теми.  Саме тому 18 квітня 2024 року психологом КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» РМР Мариною Тулуш-Бопре було проведено онлайн-семінар для працівників психологічної служби закладів освіти Ренійської міської ради на тему: «Протидія булінгу» та «Протидія торгівлі людьми».

По темі «Протидія булінгу» Марина Тулуш розкрила тему наслідків булінгу для учасників булінгу: кривдника (булер), потерпілого (жертва булінгу) та третьої сторони-спостерігачів (якщо вони є). Були розкриті питання психологічної підтримки учням «Як протидіяти булінгу», надання психологічної консультації батькам «що робити, якщо дитина стала жертвою булінгу та психологічна допомога дитині-агресору.

По темі «Протидія торгівлі людьми» слухачі семінару отримали інформацію про Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ ООН МІГРАЦІЯ) в Україні.

Були надані поради щодо правової, психологічної та соціальної допомоги Департаментом соціального захисту населення Одеської ОВА за номером телефону 0 800 333 136, номери Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів безкоштовно та конфіденційно в Україні за номером 527.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень