A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Проведено онлайн-лекцію для педагогічної професійної спільноти працівників психологічної служби закладів освіти Ренійської міської ради на тему: «Агресія і хейт у соцмережах: як реагувати?»

У 2024 році актуальною залишається тема булінгу серед підлітків і ми продовжуємо просвітницьку діяльність з цієї теми.  Саме тому 18 січня 2024 року психологом КУ «ЦПРПП» Овчарук Валерією, спільно з психологами закладів освіти Ренійської громади, було проведено онлайн-лекцію для педагогічної професійної спільноти працівників психологічної служби закладів освіти Ренійської міської ради на тему: «Агресія і хейт у соцмережах: як реагувати?».

12:24 19.01.2024

Проведено онлайн-зустріч «Від «А» до «Я» про СЕРТИФІКАЦІЮ 2024»

12 січня 2024 року працівниками КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради було проведено онлайн-зустріч «Від «А» до «Я» про СЕРТИФІКАЦІЮ 2024» для  вчителів початкових класів, математики, української мови і літератури які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти та вчителів предметів громадянської та історичної освітньої галузі.

09:31 15.01.2024

У м.Одеса було проведено ІІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

23 грудня 2023 року, з метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні у м.Одеса було проведено ІІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

14:30 25.12.2023

Відбувся ІІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

09 грудня 2023 року у офлайн форматі відбувся ІІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика на базі Одеського ліцею №117 Одеської міської ради. Організаторами заходу виступили КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної  ради".

17:33 13.12.2023

Проведено тренінг на тему «Самодопомога при панічних атаках, тривозі, істериці та апатії»

12 грудня 2023р. психологом КУ «ЦПРПП» Овчарук Валерією було проведено тренінг на тему «Самодопомога при панічних атаках, тривозі, істериці та апатії» з педагогічною професійною спільнотою вчителів соціальної  і здоров’язбережувальної освітньої галузі.

17:57 12.12.2023

«Творчість – це світ навколо нас»

Вчителі мистецької освітньої галузі закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради провели сьогодні онлайн майстер - клас: «Творчість – це світ навколо нас» де обговорювалось питання у формі дискусії по обміну досвідом щодо особливості викладання предмету, формуванню ключових компетентностей, спеціальних умінь і практичних навичок дітей. В процесі обговорення зроблено аналіз результатів успішності та якості навчання з предмету.

14:28 08.12.2023

Проведено вебінар на тему «Протидія кіберадикції» з педагогічною професійною спільнотою працівників психологічної служби

В рамках проєкту «ANTI-BULLYING» 7 грудня 2023 року психологом КУ «ЦПРПП» Овчарук Валерією було проведено вебінар на тему «Протидія кіберадикції» з педагогічною професійною спільнотою працівників психологічної служби.

14:26 08.12.2023

Відповіді на найпоширеніші питання про вакцинацію доступні на Національному порталі з імунізації

В Україні працює Національний портал з імунізації. Це інформаційний ресурс для медиків, студентів, фармацевтів та українців, які шукають доказову інформацію про вакцини та щеплення. На порталі консультують 16 експертів-медиків, які надають роз’яснення стосовно рутинної вакцинації, інформацію про 24 вакцинокеровані інфекції та їхню профілактику, ефективність вакцин. Для фармацевтів та медиків на порталі оновлюють інформацію щодо актуальних змін у нормативних документах. Також розміщують дані щодо захворюваності та наявності в країні вакцин.

17:27 06.12.2023

День Збройних Сил України

6 грудня, в день ухвалення 1991 року Закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято – День Збройних Сил України. До цієї дати психологом КУ «ЦПРПП» та координатором  педагогічної професійної спільноти вчителів освітньої галузі «Захист України» Овчарук Валерією було ініційовано проведення спортивно-патріотичних заходів «Я б у армію пішов!» у закладах загальної середньої освіти в рамках теми «Формування патріотичного виховання учнівської молоді на уроках Захист України»

13:18 06.12.2023

Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України

05 грудня 2023 року в режимі онлайн відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України (наказ відділу освіти Ренійської міської ради від 15.12.2023 №108-ВОРМР-2023).

09:08 06.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень