A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

У Ренійській міській територіальній громаді стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Стартував наступний етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи президента України Володимира Зеленського. Наймасштабніші учнівські змагання розпочались на базі ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ РЕНІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №1 та НОВОСІЛЬСЬКОГО ЛІЦЕЮ РЕНІЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

17:51 05.02.2024

Про траєкторію професійного розвитку педагогічних працівників закладів позашкільної освіти

В умовах безперервної післядипломної педагогічної освіти педагог має навчитися самостійно планувати індивідуальну освітню траєкторію з урахуванням як власних професійних потреб,можливостей, індивідуальних особливостей, так і запитів суспільства та освітньої організації.

15:10 26.01.2024

Проведено онлайн-лекцію для педагогічної професійної спільноти працівників психологічної служби закладів освіти Ренійської міської ради на тему: «Агресія і хейт у соцмережах: як реагувати?»

У 2024 році актуальною залишається тема булінгу серед підлітків і ми продовжуємо просвітницьку діяльність з цієї теми.  Саме тому 18 січня 2024 року психологом КУ «ЦПРПП» Овчарук Валерією, спільно з психологами закладів освіти Ренійської громади, було проведено онлайн-лекцію для педагогічної професійної спільноти працівників психологічної служби закладів освіти Ренійської міської ради на тему: «Агресія і хейт у соцмережах: як реагувати?».

12:24 19.01.2024

Проведено онлайн-зустріч «Від «А» до «Я» про СЕРТИФІКАЦІЮ 2024»

12 січня 2024 року працівниками КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради було проведено онлайн-зустріч «Від «А» до «Я» про СЕРТИФІКАЦІЮ 2024» для  вчителів початкових класів, математики, української мови і літератури які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти та вчителів предметів громадянської та історичної освітньої галузі.

09:31 15.01.2024

У м.Одеса було проведено ІІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

23 грудня 2023 року, з метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні у м.Одеса було проведено ІІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

14:30 25.12.2023

Відбувся ІІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

09 грудня 2023 року у офлайн форматі відбувся ІІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика на базі Одеського ліцею №117 Одеської міської ради. Організаторами заходу виступили КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної  ради".

17:33 13.12.2023

Проведено тренінг на тему «Самодопомога при панічних атаках, тривозі, істериці та апатії»

12 грудня 2023р. психологом КУ «ЦПРПП» Овчарук Валерією було проведено тренінг на тему «Самодопомога при панічних атаках, тривозі, істериці та апатії» з педагогічною професійною спільнотою вчителів соціальної  і здоров’язбережувальної освітньої галузі.

17:57 12.12.2023

«Творчість – це світ навколо нас»

Вчителі мистецької освітньої галузі закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради провели сьогодні онлайн майстер - клас: «Творчість – це світ навколо нас» де обговорювалось питання у формі дискусії по обміну досвідом щодо особливості викладання предмету, формуванню ключових компетентностей, спеціальних умінь і практичних навичок дітей. В процесі обговорення зроблено аналіз результатів успішності та якості навчання з предмету.

14:28 08.12.2023

Проведено вебінар на тему «Протидія кіберадикції» з педагогічною професійною спільнотою працівників психологічної служби

В рамках проєкту «ANTI-BULLYING» 7 грудня 2023 року психологом КУ «ЦПРПП» Овчарук Валерією було проведено вебінар на тему «Протидія кіберадикції» з педагогічною професійною спільнотою працівників психологічної служби.

14:26 08.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень