A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Вітаємо переможницю фінального етапу Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник»!

Дата: 23.05.2024 17:37
Кількість переглядів: 59

21 травня 2024 року відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник». Конкурс проводиться з метою виявлення та підтримки учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти віком від 9 до 11 років, які мають здібності до науково-дослідницької діяльності в галузі природознавства, формування пізнавальних інтересів, до природоохоронної діяльності, створення умов для творчої самореалізації.

Ренійську громаду гідно представила учениця 4-Г класу Ренійської філії №2 опорного закладу Ренійський ліцей №1, Татарчук Анастасія під керівництвом вчителя початкових класів Маринової Валентини Іванівни. Анастасія успішно захистила свій дослідницький проєкт «Відродження українських оберегів. Мак – символ пам’яті» в номінації «Народознавство, краєзнавство» і виборола призове ІІІ місце!

Вітаємо Анастасію та Валентину Іванівну з перемогою! Бажаємо наснаги в подальшому вивченні та дослідженні народознавчо-краєзнавчої царини неоціненного пласту  самобутньої української культури!Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень