A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Вітаємо з перемогою у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2023-2024 навчальному році

Дата: 16.05.2024 17:54
Кількість переглядів: 68

10 та 11 травня 2024 року учні Опорного закладу Ренійський ліцей №1- Кириленко Володимир (11 клас) та Лунгу Катерина  (10 клас) представляли Ренійську громаду на фінальному етапі  Всеукраїнського  конкурсу-захисту  науково дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2023-2024 навчальному році.

15 травня було оголошено результати Конкурсу. Володимир посів ІІ місце з роботою на тему «Реінтеграція ветеранів російсько-української війни» виконана у напрямку наукового відділення «Філософія та суспільствознавство» у секції «Соціологія». Катерина представила роботу «Кераміка археологічної культури Черновода» у напрямку наукового відділення «Історія» у секції «Археологія» та була відзначена членами журі за високий рівень підготовки на нагороджена грамотою Малої академії наук України.

Висловлюємо щиру подяку учням та їх керівникам за активну участь у Конкурсі. Ваші досягнення є свідченням великої праці, наполегливості та відданості справі. Ви продемонстрували не лише високий рівень знань, креативності та дослідницьких умінь, але й величезний досвід, накопичений за роки навчання та участі в наукових конкурсах. Ваш професіоналізм і наполегливість стали запорукою успішного виступу.

Особлива подяка досвідченим керівникам, вчителям  історії Опорного закладу Ренійський ліцей №1- Попаз Катерині Іванівні та Дворніченко Олегу Миколайовичу які своїм досвідом, підтримкою та наставництвом сприяли розвитку таланту та здібностей своїх учнів. Ваш внесок у підготовку молодого покоління науковців безцінний, і саме завдяки Вашій підтримці учні змогли досягти таких високих результатів.

Бажаємо вам подальших успіхів, натхнення та нових досягнень у науковій діяльності! Нехай ваша праця приносить радість та задоволення, а також нові вершини і перемоги.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень