A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

«Впровадження національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи в сфері протидії торгівлі людьми, в Одеській області»

Дата: 17.04.2024 14:19
Кількість переглядів: 7

11-12 квітня під патронатом Громадської організації «Громадський рух «Віра , Надія, Любов» сумісно з Міжнародною організацією з міграції МОМ ООН МІГРАЦІЯ, у м. Одеса відбувся тренінг «Впровадження національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи в сфері протидії торгівлі людьми, в Одеській області».

У заході прийняла участь  представниця від Ренійської громади,  психолог КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» РМР, Марина ТУЛУШ-БОПРЕ.

Під час тренінгу розглядались питання купівлі-продажу ЛЮДИНИ, або здійснення незаконної угоди, об’єктом якої є ЛЮДИНА з метою експлуатації: трудова експлуатація, сексуальна експлуатація ( в т.ч. дитяча), дарування, надання ЛЮДИНИ в оренду, примушення до жебракування, передачі ЛЮДИНИ в рахунок погашення боргу тощо.

Були надані поради щодо своєчасного інформування населення про підтримку постраждалих осіб, що були учасниками шахрайських дій, а  також, методичні рекомендації щодо гарячих ліній у державі та поза межами, на які можуть звертатися за допомогою чи за будь-якою консультацією громадяни України.

 

Телефон гарячої лінії :

527Національна гаряча лінія з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів;

 

+38 048 77 25 17 – Виконавчий партнер МОМ ГО «Громадський рух «Віра, Надія, Любов» в Одеській області;

 

0 800 333 136 – Департамент соціального захисту населення Одеської ОВА

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень