A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Засідання творчої групи вчителів біології закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради

Дата: 01.04.2024 14:44
Кількість переглядів: 9

  Відповідно до плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради 29 березня 2024 року відбулось засідання творчої групи вчителів біології закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради.

    Круглий стіл: «Використання проєктної технології на уроках біології та в позаурочній роботі для формування життєвих компетентностей учнів» відкрила й провела консультант КУ «ЦПРПП» Ренійської міської ради – Капсамун Тетяна, яка ознайомила присутніх з метою заходу та підкреслила важливість упровадження дослідницьких методів в освітній процес як засіб реалізації компетентнісного та діяльнісного підходів.

     Інформативним для учасників заходу був виступ: Драгой Євгенії, учителя біології Лиманського ліцею Ренійської міської ради на тему «Пошуково – дослідницька та проєктна діяльність учнів на уроках біології та у позакласних заходах». Євгенія Драгой поділилась власним досвідом організації науково-дослідницької діяльності у процесі реалізації практичної складової програми з біології та екології. Детально зупинилась на вимогах до використання методу проєктів, актуальності методу та структурі проєкту.

     Отже, можна зробити висновок, що проєктна технологія є ефективним засобом формування життєвих компетентностей учнів на уроках біології та в позаурочній роботі.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень