A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Майстерка для вчителів технологічної освітньої галузі

Дата: 29.03.2024 11:54
Кількість переглядів: 9

27 березня 2024 року відбулась зустріч професійної педагогічної спільноти педагогічних працівників технологічної освітньої галузі  у форматі майстерки «Сутність методу проєктів як універсальної інноваційної технології для формування траєкторії професійного розвитку педагога в умовах НУШ».

Розпочала захід директор комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради - Ірина ЧОБАНУ, нагадав вчителям, що траєкторія професійного розвитку педагогічного працівника – персональний шлях реалізації його професійного потенціалу.

Тему використання методу проєктів на уроках технологій, як універсальної інноваційної технології розкрила та винесла на обговорення лідер спільноти, вчитель технологій та трудового навчання  Ренійського ліцею №2, Оксана КУЛЄШОВА.

Власним досвідом підготовки учнів до участі та перемоги у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських олімпіад з технологій (трудового навчання) у 2023/2024 навчальному році поділилася з колегами вчитель технологій Котловинського ліцею, Аліса КИШЛАЛИ.

 Завершили захід оглядом хмарного сервісу спільноти, Дошки Padlet. Ірина Чобану нагадала про необхідність її постійного оновлення всіма членами спільноти, поповнюючи цікавими матеріалами з власного досвіду роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень