A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Проведено онлайн-лекцію для педагогічної професійної спільноти працівників психологічної служби закладів освіти Ренійської міської ради на тему: «Агресія і хейт у соцмережах: як реагувати?»

Дата: 19.01.2024 12:24
Кількість переглядів: 6

У 2024 році актуальною залишається тема булінгу серед підлітків і ми продовжуємо просвітницьку діяльність з цієї теми.  Саме тому 18 січня 2024 року психологом КУ «ЦПРПП» Овчарук Валерією, спільно з психологами закладів освіти Ренійської громади, було проведено онлайн-лекцію для педагогічної професійної спільноти працівників психологічної служби закладів освіти Ренійської міської ради на тему: «Агресія і хейт у соцмережах: як реагувати?».

Очарук Валерія розкрила тему типів кібербулінгу та розповіла про найвідоміші випадки кібербуллінґу і його наслідки. Більше про соціально-психологічну природу агресії у соцмережах та явище мобінгу розповіла психолог Новосільського ліцею Дунав Оксана. Це було зроблено у інтерактивній формі та всі колеги долучились до обговорення цього питання.

Про основні принципи реагування батьків на випадки кібербулінгу та психологічні особливості взаємодії дітей різного віку з віртуальним світом як основа медіаосвіти наголосили психолог та соціальний педагог Долинського ліцею Рошу Олена та психолог Лиманського ліцею Сирбу Марія.

Завершила лекцію психолог КУ «ЦПРПП» Овчарук Валерія, надав корисні поради щодо профілактики віртуальної агресії та ненависті в дитячому середовищі, які необхідно донести до учнів.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень