A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Семінар-тренінг «Практичні кейси у роботі з дітьми з порушеннями інтелектуального розвитку»

Дата: 28.11.2023 10:04
Кількість переглядів: 14

КУ «ЦПРПП» сумісно з КУ «ІРЦ» 15.11.2023 було проведено семінар-тренінг «Практичні кейси у роботі з дітьми з порушеннями інтелектуального розвитку» з вчителями початкових класів, асистентами вчителів та практичними психологами закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради.

Психологом КУ «ЦПРПП» Овчарук Валерією було розкрито проблему ступенів порушення інтелекту та розвиток дитини з порушеннями інтелектуального розвитку (ПІР) згідно вікових особливостей.

Директором КУ «ІРЦ» Мунтян Юліаною було наочно продемонстровано методи й прийоми навчання дітей з ПІР та використання сучасних методик у формуванні академічних навичок. В свою чергу фахівець (консультант) практичний психолог КУ «ІРЦ» Вельшиневська Вікторія розкрила питання арт-терапії як засобу корекції та відновлення психоемоційного стану дітей з інтелектуальними порушеннями.

Психолог Лиманського ліцею Сирбу Марія поділилась практичним досвідом в проведенні соціально-побутового орієнтування як одного з основних напрямків корекційної роботи осіб з ПІР.

Семінар було завершено обговоренням поточних питань та пропозиціями тем щодо подальшого планування заходів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень