A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Проведено ІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2023/2024 навчальному році

Дата: 14.11.2023 15:32
Кількість переглядів: 9

11 листопада 2023 року на базі Ренійського ліцею №2 Ренійської міської ради проведено ІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2023/2024 навчальному році. Конкурс відбувся в змішаному форматі, серед учнів 3–11 класів закладів загальної середньої освіти Ренійської громади. Для учнів міських ЗЗСО Конкурс проведено офлайн, сільських ЗЗСО – онлайн.  

Метою конкурсу є підняття престижу української мови, популяризації її серед молоді, забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, сприяння утвердженню її статусу як державної.

Під час організації та проведення Конкурсу було враховано безпекову ситуацію в кожному  окремому закладі освіти, з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні.

Висловлюємо щиру подяку учасникам мовознавчих змагань, які в таких екстремальних умовах не розгубилися. Дякуємо адміністраціям закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради за сприяння в організації та проведенні Конкурсу! Особлива подяка членам оргкомітету та журі за злагоджену працю під час Конкурсу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень