A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Зустріч з професійною педагогічною спільнотою працівників психологічної служби в рамках проєкту «ANTI-BYULLING»

Дата: 19.10.2023 16:18
Кількість переглядів: 9

Психологом КУ «ЦПРПП» Овчарук Валерією 19.102023 в онлайн форматі було проведено зустріч з професійною педагогічною спільнотою працівників психологічної служби в рамках проєкту «ANTI-BYULLING»  за темою: «Скулшутінг та його відомі випадки». Нажаль це явище присутнє не тільки десь далеко, його випадки зустрічались і в українських ЗЗСО. Психолог КУ «ЦПРПП» Овчарук Валерія повідомила про причини виникнення та так звані «маркери», по яких можна виявити деструктивну поведінку у потенційного злочинця.

Про профілактичні заходи, які слід проводити як з освітянами, так і з учнями та їх батьками розповіла психолог Лиманського ліцею – Сирбу Марія.

Післявоєнна Україна – це країна травмованих людей, це країна, де багато здобувачів освіти матимуть зламану психіку, ПТСР і багато страхів і тривог. Це країна з напруженим суспільством, де кожен переконаний, що їх досвід найбільш болючий. Скоріше за все подібні випадки, будуть актуальні і у нас. Сучасний світ, де інформація розноситься неймовірно швидко, тривоги того континенту розповсюджуються на весь світ.

Підсумком заходу стало обговорення загальної думки про те, що нові випадки можна було б попередити не роздмухуванням паніки і страшною статистикою, а підкріпленням суспільної довіри.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень