A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

«Особливості організації освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти у 2023 - 2024 навчальному році»

Дата: 29.09.2023 11:33
Кількість переглядів: 16

       28 вересня 2023 року на платформі сервісу відеоконференцій Google Meet в онлайн-форматі відбулося засідання професійної спільноти  вчителів  початкової освіти на тему: «Особливості організації освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти у 2023 - 2024 навчальному році». Модератором зустрічі була консультант КУ «ЦПРПП» Ренійської міської ради, Капсамун Тетяна.

         У 2023/2024 навчальному році освітній процесу 1 – 4 класах спрямований на реалізацію Державного стандарту початкової освіти. На засіданні розглядались питання щодо організації освітньої діяльності, навчально-методичного та інформаційного забезпечення у 1-4-х класах  закладів загальної середньої освіти у 2023/2024 навчальному році.

         Під час зустрічі обговорювали такі питання: методичні рекомендації щодо викладання навчальних предметів у закладі освіти, про особливості оцінювання результатів навчання учнів 1-4 класів згідно з наказом МОН України, про підвищення професійної компетентності педагогів в умовах модернізації освіти, про подолання освітніх втрат: виклики, шляхи та інструменти,  про  пріоритетні напрями освітньої діяльності, про Стратегію розвитку читання та про стратегічні напрями в читанні як обов’язковому компоненті життєвої стратегії, поліпшення читацької грамотності. Особливе значення приділялось питанню щодо організації самостійної роботи учнів та на дослідницьких, пошукових видах роботи.

У засіданні взяли участь вчителі початкової освіти нашої територіальної громади  із максимальною користю для всіх учасників.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень