A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Методична студія на тему «Особливості організації діяльності закладів позашкільної освіти у 2023/2024 навчальному році»

Дата: 26.09.2023 09:31
Кількість переглядів: 8

22 вересня комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради в онлайн форматі для педагогічної професійної спільноти працівників позашкільної освіти Ренійської міської ради проведено захід - Методична студія на тему «Особливості організації діяльності закладів позашкільної освіти у 2023/2024 навчальному році»

Відкрила захід Ірина Чобану, директор КУ «ЦПРПП» РМР та координатор спільноти, яка наголосила на тому, що позашкільна освіта є важливою складовою системи безперервної освіти, визначеною Конституцією України, законами України «Про освіту», «Про позашкільну освіту». Після чого Ірина Валентинівна ознайомила керівників ЗПО РМР із рекомендаціями щодо організації діяльності закладів позашкільної освіти за основними напрямами у 2023-2024 навчальному році.

Далі спільнота окреслила основні пункти щодо планування роботи над проєктом «Плекаємо патріотів України» на І семестр 2023/2024 навчального року.

Підсумком заходу стало обговорення проведення челенджу по фізичній самопідготовці та витривалості  «Естафета мужності» до Дня захисників і захисниць України, в рамках національно-патріотичного напряму позашкільної освіти.

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень