A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Методична студія на тему «Особливості організації освітнього процесу у 2023/2024 навчальному році. Технологічна освітня галузь»

Дата: 13.09.2023 16:58
Кількість переглядів: 14

12 вересня комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради, в онлайн - форматі для вчителів технологій та трудового навчання закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради проведено захід - Методична студія на тему «Особливості організації освітнього процесу у 2023/2024 навчальному році. Технологічна освітня галузь».  

Відкрила захід Ірина Чобану, директор КУ «ЦПРПП» РМР, яка наголосила на тому, що в освітній процес закладів загальної середньої освіти продовжує поетапно впроваджуватися навчальний предмет „Технології”, який цілісно реалізовує вимоги технологічної освітньої галузі Державного стандарту базової середньої освіти..

Більш детально розкрила особливості організації викладання трудового навчання та технологій у 2023/2024 навчальному році  у своєму виступі лідер педагогічної професійної спільноти технологічної освітньої галузі ЗЗСО РМР – вчитель трудового навчання та технологій Ренійського ліцею №2 РМР – Оксана Кулєшова.

Щодо планування заходів для ППС технологічної освітньої галузі ЗЗСО РМР на І семестр 2023/2024 навчального року та участі педагогічних працівників галузі у програмі з передового педагогічного досвіду (ППД) розповіла координатор спільноти  Ірина Чобану

Підсумком заходу стало обговорення отриманої інформації та визначення того, що головним критерієм добору навчального матеріалу для досягнення очікуваних результатів навчання технологічної освітньої галузі є збереження психічного й фізичного здоров’я і безпеки всіх учасників освітнього процесу, для чого доцільними є творчі завдання з проєктування і виготовлення корисних й естетичних виробів.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень