A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Методична студія на тему «Особливості організації освітнього процесу у 2023/2024 навчальному році. Освітня галузь фізична культура».

Дата: 12.09.2023 12:56
Кількість переглядів: 25

11 вересня комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради, спільно з дитячою юнацько-спортивною школою Ренійської міської ради, в змішаному форматі для вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради проведено захід - Методична студія на тему «Особливості організації освітнього процесу у 2023/2024 навчальному році. Освітня галузь фізична культура».  

Відкрила захід Ірина Чобану, директор КУ «ЦПРПП» РМР, яка наголосила на тому, що згідно з інструктивно-методичними рекомендаціями щодо викладання фізичної культури в закладах загальної середньої освіти у 2023/2024 навчальному році, пріоритетним завданням системи освіти є виховання людини в дусі відповідального ставлення до власного здоров’я й здоров’я оточуючих як до найвищої соціальної цінності, формування високого рівня здоров’я учнівської молоді.

Більш детально розкрила особливості організації викладання фізичної культури у 2023/2024 навчальному році  у своєму виступі лідер педагогічної професійної спільноти освітньої галузі фізична культура ЗЗСО РМР – вчитель фізичної культури Філії №1 Ренійського опорного ліцею №1 РМР – Марія Мельнік.

Щодо проведення спортивних змагань з видів спорту обласної Спартакіади учнів  ЗЗСО РМР у 2023/2024 навчальному році розповів директор ДСЮШ РМР – Петро Симон.

План заходів для ППС освітньої галузі фізична культура ЗЗСО РМР на І семестр 2023/2024 навчального року запропонувала психолог КУ «ЦПРПП» РМР  координатор ППС освітньої галузі фізична культура – Валерія Овчарук.

Підсумком заходу стало обговорення отриманої інформації та визначення того, що уроки фізичної культури і фізкультурно-оздоровчі заходи закладів освіти повинні бути гармонійно поєднаними в єдиний діяльнісний процес, спрямований на формування компетентностей учнів та учениць Ренійської громади.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень