A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбувся методичний івент на тему «Окремі питання діяльності закладів дошкільної освіти»

Дата: 11.09.2023 17:49
Кількість переглядів: 17

Так, 08 вересня в оналйн-форматі відбувся методичний івент на тему «Окремі питання діяльності закладів дошкільної освіти», участь в якій взяли - керівники та методисти закладів дошкільної освіти Ренійської громади.

Відкрила захід Ірина Чобану, директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради, котра у своєму виступі обговорила актуальні питання щодо розвитку дошкільної освіти в умовах сучасного сьогодення. Ірина Чобану зупинилась на сучасних тенденціях в дошкільній освіті, викликах, з якими ми стикаємось та на можливостях їх розв’язання. Також виступила консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради, Капсамун Тетяна, яка акцентувала увагу присутніх на Методичних рекомендаціях щодо організації освітнього процесу у 2023/2024 н.р. у закладах дошкільної освіти.

Підсумовуючи роботу методичного івенту, було відзначено актуальність теми, її практичну спрямованість, значущість методичної допомоги, яка має на меті можливість обміну досвідом, думками та ідеями, обговорення сучасних викликів, які стоять перед дошкільними закладами Ренійської громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень