A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Моніторинг готовності закладів освіти Ренійської міської ради

Дата: 21.08.2023 16:58
Кількість переглядів: 17

З метою своєчасного та якісного прийняття в експлуатацію закладів освіти до нового навчального року та проходження осінньо-зимового періоду 2023/2024 н.р. в умовах дії воєнного стану в період з 09 по 11 серпня 2023 року було здійснено моніторинг готовності закладів освіти Ренійської міської ради. Моніторинг здійснювався комісією під головуванням першого заступника міського голови Людмили Чакир. Персональний склад комісії був затверджений розпорядженням Ренійського міського голови Ізмаїльського району Одеської області від 04.07.2023 №59/МВК-2023 «Про перевірку готовності закладів освіти Ренійської міської ради до початку нового 2023/2024 навчального року».

Під час прийому особлива увага приділялася покращенню стану матеріально – технічної бази закладів освіти. Перевірялися харчоблоки, їдальні, котельні, спортивні і актові зали, приміщення і території закладів. Також, перевірено стан протипожежної безпеки та електробезпеки, підготовку до осінньо – зимового опалювального періоду.

Особливу увагу члени комісії акцентували на підготовці укриттів закладів освіти Ренійської міської ради до нового навчального року.

Учасники прийому відмітили належний рівень підготовки шкіл до нового навчального року, в усіх закладах проведено поточні ремонтні роботи, здійснено заходи з енергозбереження, дотримання санітарно-гігієнічних вимог, створено комфортні умови для навчання та виховання дітей.

Велика подяка керівникам закладів освіти, педагогічним та технічним працівникам, батькам, які не залишились осторонь та допомогли у підготовці закладів освіти до нового навчального року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень