A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Крізь терни до зірок

Дата: 15.06.2023 19:16
Кількість переглядів: 13

    Дослідницькі вміння – це вміння планувати і здійснювати науковий пошук, розробляти задум, логіку дослідження, підбирати та вміло застосовувати досліджуваний матеріал. Так талановиті учні та вчителі  закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради долучилися до ХХVIII Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник».

  Радо вітаємо переможця фінального етапу ХХVIII Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник».  Лунгу Артем, учень 4-А класу опорного закладу Ренійський заклад загальної середньої освіти №6 Ренійської міської ради з роботою «Анадольський скарб золотих античних монет» у номінації «Народознавство. Краєзнавство» під керівництвом  Шевченко Світлани Володимирівни, учителя початкових класів, здобув перемогу в обласному етапі Конкурсу та за підсумками фінального етапу отримав диплом національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за І місце у  місті Київ.

  Дякуємо керівнику, учню та батькам за плідну роботу! Успіхів у подальших дослідженнях та натхненного підкорення нових наукових вершин!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень