A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Інклюзія-вимога сьогодення

Дата: 17.03.2023 16:55
Кількість переглядів: 19

     17 березня 2023 року на базі Інклюзивно - ресурсного центру Ренійської міської ради,  за участі відділу освіти та  КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ренійської міської ради відбувся семінар – практикум за темою : «Інклюзивна освіта: психолого – педагогічний супровід». До участі у заході було запрошенно заступників директора з виховної роботи та асистентів вчителів.

   Психологом КУ «ЦПРПП» - Катериною Ботезат та Директором КУ«ІРЦ»РМР - Юліаною Мунтян спільно було надано кваліфіковану та вичерпну інформацію щодо: співпраці закладів загальної середньої освіти  та Інклюзивно ресурсного центру, рівнів підтримки та освітніх труднощів, основних функцій учасників команди психолого-педагогічного супроводу. Було розібрано  тонкощі складання індивідуальної програми розвитку  та роботи в системі – Портал ІРЦ. Кожне розглянуте питання підкріплювалося практичною вправою.

   Захід відбувся в теплій і дружній атмосфері. Наприкінці учасники обговорили нагальне питання щодо організації дистанційного навчання для дітей з ООП.

  Організація інклюзивного навчання у  закладах освіти забезпечує   урахування індивідуальних особливостей навчально-пізнавальної діяльності дітей з особливими освітніми потребами на основі застосування особистісно орієнтованих освітніх технологій та здійснення можливості повноправної участі у житті учнівської  громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень