A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Працюємо в умовах сьогоденних викликів !

Дата: 16.03.2023 14:14
Кількість переглядів: 23

   15 березня 2023 року, відбувся спільний захід педагогічної професійної спільноти вчителів освітньої галузі предмета «Захист України» та вчителів позашкільної освіти, питанням якого стало: «Актуальність національно-патріотичного виховання в умовах сьогоденних викликів».

   Розгляд актуальної теми сьогодення це безумовно національно-патріотичне виховання у контексті сучасних викликів відбувся у форматі жвавої та динамічної дискусії.  Керівник спільноти вчителів освітньої галузі предмета «Захист України», Катерина Ботезат наголосила,  що головною метою закладів середньої та позашкільної освіти на
сучасному етапі є відродження вікових національно−патріотичних
принципів виховання відповідно до сучасних вимог виховання громадянина
як члена правового суспільства, демократичної держави, особи, що
відчуває й цінує ідеали свободи й рівності, усвідомлює цінність людської
гідності. Керівник Центру позашкільної освіти «Перлина», Світлана Асаржи разом з заступником з навчально виховної роботи, Оксаною Катеринюк, які зі свого досвіду представили практичну складову впровадження національно-патріотичного виховання в центрі ЦПО «Перлина».

    Без любові до Батьківщини, готовності примножувати її багатства, оберігати честь і славу, захищати її свободу і незалежність людина не може бути свідомим громадянином і моральною особистістю. Тож виховувати патріотизм необхідно з дитинства, поєднуючи виховання любові до найближчих людей з формування такого ж ставлення й до певних феноменів суспільного буття.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень