A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбувся методичний практикум професійної спільноти заступників директора з навчально – виховної роботи закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради

Дата: 14.03.2023 17:35
Кількість переглядів: 17

  14 березня 2023 року на базі Ренійського ЗЗСО №2 відбувся методичний практикум професійної спільноти заступників директора з навчально – виховної роботи закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради в рамках проєкту «Впровадження Державного стандарту базової  середньої освіти в закладах загальної середньої освіти Ренійської міської ради на засадах НУШ».

    Зустріч відбулась у змішаному форматі, для тих заступників, які не мали можливості бути присутніми офлайн за допомогою платформи  Google Mett  було створено відео конференцію, таким чином вони мали можливість прийняти участь у заході.

   Зі вступним словом виступила директор КУ«ЦПРПП» РМР – Ірина Чобану. Також Ірина Валентинівна підготувала інформацію щодо сертифікації педагогічних працівників, особливостей та змін у 2023 році.

 

   Співдоповідачем заходу виступила, заступник директора з навчально виховної роботи Котловинського ЗЗСО - Басаджи Василина Михайлівна  яка розкрила питання про внутрішній моніторинг і вдосконалення політики доброчесності в закладі освіти.

  Щодо онлайн - інструментів для здійснення формувального оцінювання  присутнім розповіли  керівник професійної спільноти заступників директора з НВР  ЗЗСО РМР -  Інга Гладка та Оксана Донєва – ЗНВР ЗЗСО №2 РМР.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень