A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Убезпечення дітей від впливу у соцмережах – рух «Редан» та «Антиредан»

Дата: 09.03.2023 18:05
Кількість переглядів: 21

   09 березня 2023 року в форматі онлайн був проведений спільний круглий стіл «Протидія розповсюдженню руху ЧВК «Редан». Даний спільний захід проведено за участі  відділу освіти Ренійської міської ради, психологом КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» РМР та Відділом поліції №2 Ізмаїльського РВП ГУНП в Одеській області.

  Участь у заході прийняли класні керівники, соціальні педагоги, психологи та заступники з виховної роботи закладів загальної середньої освіти громади. Під час онлайн-зустрічі психолог КУ «ЦПРПП» РМР – Катерина Ботезат  та старший лейтенант поліції -Тетяна Фльоштер надали інформацію та  детальні роз’яснення стосовно нової небезпечної субкультури «ПВК «Редан».

   Під час онлайн зустрічі було охопленно такі питання як: деструктивна та девіантна поведінка підлітків, що робити батькам якщо дитина зацікавилась субкультурою, кримінальна відповідальність за масові заворушення та втягнення неповнолітніх у протиправну діяльність.

   Підсумком заходу стало жваве обговорення під час якого учасники запропонували свої пропозиції щодо роботи з підлітками та батьками для уникнення ризиків.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень