A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Юні винахідники і раціоналізатори!

Дата: 07.03.2023 16:46
Кількість переглядів: 11

 Кожного року проводиться Всеукраїнський конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму.

    За підсумками І (відбіркового етапу) у фінальний етап Конкурсу було запрошено учнів Долинського ЗЗСО РМР. Кожен з них гідно захистив свою роботу. За рішенням компетентного журі було нагороджено проєкти:

- Дипломом ІІ ступеня проєкт «Фізичний стан юнаків 14 - 16 років Долинського ЗЗСО Ренійської міської ради Одеської області» в категорії «Охорона здоров`я», автор Пальчикова Анастасія Геннадіївна, учениця 10 класу.

- Дипломом ІІІ ступеня проєкт «Графи та їх застосування у телекомунікаційних системах», категорія «Інженерні науки», автор Мурзак Артур Володимирович, 10 клас.

-  Дипломом ІІІ ступеня проєкт «Магічні квадрати», категорія «Комп`ютерні науки та штучний інтелект», автор Мурзак Святослав Володимирович, 10 клас.

   Висловлюємо подяку вчителям математики - Райку Тетяні Радіонівні та Арабаджи Олені Миколаївні та вчителю біології - Черня Маріанні Дмитрівні за значні успіхи у роботі з виховання творчо обдарованої учнівської молоді та підготовку переможців фінального етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень