A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбувся міський етап Всеукраїнського колоквіуму «Космос. Людина.Духовність».

Дата: 27.01.2023 17:19
Кількість переглядів: 24

   27 січня 2023 року відбувся міський етап Всеукраїнського колоквіуму «Космос. Людина.Духовність.» (Космічні фантазії).

   Щорічно конкурс проводиться з метою розвитку творчих здібностей у дітей і підлітків, зацікавленості у дослідженнях Землі і космосу, популяризації знань у галузі природознавчих та гуманітарних наук у номінаціях: образотворче, музичне та декоративно-прикладне мистецтво, література та журналістика, фото-, відео-, кіномистецтво та комп’ютерна графіка.
  В цьому  році  на конкурс було подано 86 робіт учнів та вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти. За рішенням журі  30 найкращих  робіт  які визнанні  переможцями конкурсу   будуть брати участь у ІІ (обласному) етапі Конкурсу. Серед них роботи учнів та вихованців закладів загальної середньої  та позашкільної освіти Ренійської міської ради: 
Орлівського, Лиманського, Котловинського, Плавнінського, Нагірнянського, Долинського, ЗЗСО №2, ЗЗСО №3, ЗЗСО №4, ОЗРЗЗСО №6, філії№1 ОЗРЗЗСО №6 та Центру позашкільної освіти «ПЕРЛИНА»;
   Щиро вітаємо обдаровану молодь громади! Бажаємо переможцям успіхів у наступному етапі конкурсу.
    Дякуємо ЗСУ за можливість творити та мріяти! Спільно до Перемоги!

   За згодою  відділу освіти Ренійської міської  ради  та авторів  експонатів,    роботи  будуть  передані   в  комунальний заклад  «Історіко - краєзнавчий музей» Ренійської міської ради  для організації  виставки.

    Бажаючим  насолодиться "Космічними  фантазіями"   радимо  відвідати   виставку. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень