A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

27 вересня 2022 року відбулось планове засідання педагогічної професійної спільноти технологічної освітньої галузі

Дата: 28.09.2022 09:44
Кількість переглядів: 23

    27 вересня 2022 року відбулось планове засідання педагогічної професійної спільноти технологічної освітньої галузі. Захід відбувся у форматі методичного практикуму на платформі Google Meet. На зустріч були запрошені вчителі, які викладають в 5 класі НУШ. Темою заходу було питання: «Програмно-методичне забезпечення реалізації проєкту».

     Вступною частиною заходу став огляд і розбір Держстандарту технологічної освітньої галузі, який підготувала для присутніх директор КУ «ЦПРПП» РМР – Ірина Чобану. Наступними питаннями, які розкрила Ірина Валентинівна, стали:

  • Створення інструментарію для розміщення матеріалів для вчителів технологічної освітньої галузі з використанням онлайн-сервісу «Дошка Padlet»;
  • Положення, Умови та строки проведення І та ІІ етапів Всеукраїнської олімпіади з предметів технологічної освітньої галузі, І-етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських робіт МАН, Всеукраїнських учнівських конкурсів.

   Співдоповідачем заходу виступила керівник спільноти - вчитель трудового навчання та технологій ЗЗСО № 2 РМР – Оксана Кулєшова, яка надала роз’яснення педагогам щодо складання орієнтовного календарно-тематичного плану з технологій (5 клас) як складової  освітньої програми закладу за новим Державним стандартом технологічної освітньої галузі.

    Підсумовуючи захід Ірина Чобану провела рефлексію, використавши інтерактивну вправу «Формувальне оцінювання».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень