A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

26 вересня 2022 відбувся методичний практикум для вчителів інформатики, які викладають в 5 класі НУШ у 2022/2023 н.р.

Дата: 27.09.2022 18:06
Кількість переглядів: 22

26 вересня 2022 відбувся методичний практикум для вчителів інформатики, які викладають в 5 класі НУШ у 2022/2023 н.р. за темою: «Програмно-методичне забезпечення реалізації проєкту».

Директор КУ «ЦПРПП» РМР, Ірина Чобану, яка розкрила наступні питання:

  • Огляд і розбір Держстандарту інформатичної освітньої галузі.
  • «Плануємо разом». Створення інструментарію для розміщення матеріалів для вчителів інформатичної освітньої галузі з використанням онлайн-сервісу «Дошка Padlet».
  • Обговорення  Положень, Умов та строків проведення І та ІІ етапів Всеукраїнської олімпіади з інформатики, І-етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських робіт МАН.

Керівником  творчої групи вчителів інформатики , вчителем  інформатики Філії №1 ОЗРЗЗСО №6 РМР – Ренатою Тичук, було надано інформацію стосовно інструктивно-методичних рекомендацій щодо викладання інформатики у 2022/2023 навчальному році. Також Ренатою Михайлівною спільно з вчителем інформатики Орлівського ЗЗСО РМР – Євгенією Шербань було зроблено огляд модельних навчальних програм інформативної освітньої галузі.

Практичну  частину зустрічі за темою: «Використання інтерактивних вправ як засобу підвищення якості проведення уроків  інформатики», провела вчитель інформатики ЗЗСО № 2 РМР – Поліна Тригуб .

На завершення зустрічі Ірина Валентинівна провела рефлексію за допомогою інтерактивної  вправи «Формувальне оцінювання».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень