A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

23 вересня 2022 відбулось планове засідання професійної педагогічної спільноти математичної освітньої галузі

Дата: 26.09.2022 18:00
Кількість переглядів: 22

    Методичний практикум відбувся в онлайн форматі для вчителів математики, які викладають в 5 класах НУШ у 2022/2023 н.р.

   Директором  КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» РМР, Іриною Чобану,  було підготовлено інформацію щодо наступних питань:

  • Огляд і розбір Держстандарту математичної освітньої галузі.
  • «Плануємо разом». Створення інструментарію для розміщення матеріалів,  для вчителів математичної освітньої галузі з використанням онлайн-сервісу «Дошка Padlet».
  • Обговорення Положень, Умов та строків проведення І та ІІ етапів Всеукраїнської олімпіади з предметів математичної освітньої галузі, І-етапу Всеукраїнського конкурсу – захисту учнівських робіт МАН, Всеукраїнських учнівських конкурсів (Кенгуру  та ін.).

   Співдоповідачем заходу виступила керівник професійної педагогічної  спільноти математичної освітньої галузі, вчитель математики ЗЗСО №3 РМР –  Олена Тупчий, яка надала роз’яснення щодо:

  • «Складання орієнтовного календарно-тематичного плану з математики ( 5 клас) як складової освітньої програми закладу за новим Державним стандартом математичної освітньої галузі». Методичне наповнення та критерії оцінювання на уроках математики.
  • Підвищення якості проведення уроків з математики з використанням дистанційних технологій. Правильний вибір технічного забезпечення.

   Підсумком зустрічі стала рефлексія. Ірина Чобану , за допомогою сервісу Learning Apps , провела з учасниками зустрічі інтерактивну вправу : «Формувальне оцінювання».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень