A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Традиційна освітянська подія – серпнева конференція працівників освіти Ренійської громади на тему «Тримаємо освітній стрій та крокуємо разом до Перемоги!» відбулась  29 серпня на базі ЦПО «Перлина».

Дата: 30.08.2022 15:14
Кількість переглядів: 32

   Традиційна освітянська подія – серпнева конференція працівників освіти Ренійської громади на тему «Тримаємо освітній стрій та крокуємо разом до Перемоги!» відбулась  29 серпня на базі ЦПО «Перлина».

   Участь у конференції взяли головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти – Олена Лабунська, Перший заступник Ренійського міського голови – Людмила Чакир, відділ освіти Ренійської міської ради, Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» , а також  керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

   З вітальним словом виступила Олена Лабунська, та  презентувала матеріали  щодо розвитку системи забезпечення якості освіти.

   З доповіддю «Освіта в умовах воєнного стану» виступила Лілія Бондаренко.  Під час свого виступу начальник відділу освіти Ренійської міської ради  висловила вдячність педагогічній спільноті Ренійської громади за самовіддану працю у найважчий час для нашої країни. Проаналізувала 2021-2022 навчальний рік, рік який  змінив нас усіх, рік в якому нам прийшлось змінюватись, вчитись вчасної, швидкої й зрозумілої комунікації з  учасниками освітнього процесу,  виокремлення проблем та пропонування рішень для їх розв’язання, забезпечення прав учасників освітнього процесу, які знаходяться, як в Україні, так і за кордоном. Вся робота виконувалась згідно чинного законодавства. Але, якщо мовою цифр, то за допомогою дистанційних технологій закінчили 2021-2022 навчальний рік  3909 учнів, з них знаходяться  за  кордоном – 396 з них: здобувають освіту в закладах освіти  за кордоном – 27; 369 учнів на дистанційному навчанні в закладах громади,  кількість учнів ВПО – 57. Кількість вчителів, які  виїхали за межі країни, але працювали дистанційно – 8, прибув 1 педагог з числа ВПО. Також Лілія Костянтинівна сфокусувала увагу на забезпечені безпечного освітнього середовища.

   Щодо підсумків перевірки готовності закладів освіти розповіла головний спеціаліст відділу освіти, Тетяна Бурка. Також з доповідями  на конференції виступили: Драгнєва Олена Миколаївна, завідувач Котловинського ЗДО «Джерельце» на тему «Співпраця ЗДО та НУШ:новий зміст освіти», Пирлог Наталія Олексіївна,  директор ЗЗСО №3 на тему «Перші випускники НУШ: шлях від мети до результату», Чєрня Маріанна Дмитрівна, директор Долинського ЗЗСО - «Приймаємо естафету впровадження НУШ від початкової до середньої освіти», Мітіоглу Дмитро Іванович, директор Регіонального центру туризму та краєзнавства учнівської молоді - «Виховуємо патріота-формуємо національну свідомість».

    Під час урочистої частини було представлено молодих педагогів, а також з  привітаннями до освітян звернулась Людмила Чакир, підкресливши професіоналізм працівників закладів освіти.

   На завершення конференції  керівникам закладів освіти   урочисто вручені грамоти і відзнаки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень