A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА «ВЧИТЕЛЬ – ЗОНА БЕЗПЕКИ ДИТИНИ»

Дата: 08.07.2022 18:47
Кількість переглядів: 49

   За підтримки управління Державної служби якості освіти в Одеській області освітніми проєктами #stop_sexтинг та «Час поговорити» заплановано підвищення кваліфікації для педагогів закладів загальної середньої освіти Одеської області

   Запрошуємо класних керівників базової середньої та старшої школи взяти участь в освітній програмі, яка включає в себе 4 онлайн-практикуми, присвячені наступним темам:

   1 тема – «Вчитель в ресурсі»

   2 тема – «Діти та батьки в ресурсі»

   3 тема – «Фізична безпека дитини під час віи?ни. Що мають знати діти?»

   4 тема – «Інтернет безпека дітей під час воєнного стану»

   Тривалість програми – 1 місяць, що включає в себе – один онлайн-практикум на тиждень тривалістю 1-1,5 год та практичні короткі домашні завдання. Загалом 4 зустрічі.

   Для подачі заявки для участі у програмі просимо заповнити Google форму https://forms.gle/a9sSGBdAEvLL2fnD7.

   Просимо заповнювати форму для участі лише за можливості приєднатися до всіх 4 зустрічей протягом місяця. У разі настання повітряної тривоги під час навчання, тренером будуть оговорені окремі умови.

   Кількість учасників обмежена 100 людьми, тому під час відбору на програму буде приділена особлива увага мотивації учасників.

   Графік занять – щосереди: 13, 20, 27 липня та 3 серпня о 14.00. Інформація про подальшу участь буде відправлена на зазначену в анкеті пошту (перевіряйте також спам і інші папки).

Джерело:https: //www.facebook.com/OdesSQEua/posts/pfbid02zx2TUYX12BHCehAwYWB4NHXap4wV2bKCycjwi1XdXMLdia6zDVCC4ZH5G5ky4saol


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень