A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Участь у онлайн-таборі від GoGlobal «UKRAINE is the CAPITAL of GREAT PEOPLE!»

Дата: 20.06.2022 16:15
Кількість переглядів: 28

    З 6 по 17 червня учні Котловинсього ЗЗСО, Бондар Богдан,  Котляренко Ксенія, Мальчева Вікторія, Бозаджи Ангеліна і Бондар Вероніка під керівництвом вчителя Лариси Куштєвої та педагога-організатора Оксани Парфірової прийняли участь у онлайн-таборі від GoGlobal «UKRAINE is the CAPITAL of GREAT PEOPLE!».

    Команда Котловинського ЗЗСО «Нове покоління» познайомилась  з  учнями Гімназії №34 м. Кам'янське Дніпропетровської області,  з учнями Руськівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Великолучківської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області та їх керівниками. З великим задоволенням познайомились з волонтером команди - Сергієм Петуховим ( заступником Голови Державної Фіксальної служби України та заступником Міністра юстиції України).

    Протягом 10 днів були : цікаві зустрічі з українськими композиторами, музикантами, співаками, художниками та дизайнерами, журналістами, ілюстраторами , відеоблогерами та аніматорами, телеведучими , мандрівниками та волонтерами, інтерактивні зустрічі, робота з психологами, арттерапія , мальописи, постери, челендж "Від А до Я", арт-челендж, Тік Ток відео, стікерпаки та меми , активності , в які поринули наші кемпери, створюючи свої неперевершені шедеври на теми "Люди", "Громади", "Культура" та "Мрії".

    «Від кожного учасника нашої команди велика вдячність GoCamp GoGlobal за доброзичливу атмосферу, підтримку, чудові враження та емоції , за те що вам вдалося нас об'єднати з усіх куточків України . Завдяки вам ми знайшли нових друзів !»  - враження учасників від участі у двотижневому марафоні від GoCamp GoGlobal.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень