A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбулось методичне об’єднання вчителів мистецтва

Дата: 03.06.2022 17:06
Кількість переглядів: 32

   Сьогодні, 03 червня 2022 відбулось методичне об’єднання вчителів мистецтва за темою: «Мистецтво в Новій українській школі: концептуальні проблеми та особливості викладання предметів мистецької освітньої галузі».

   Консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» РМР - Марія Черня привітала присутніх та ознайомила з метою і планом засідання.

   Напрямок «Впровадження НУШ. STEM урок у 5-му класі в 2022-2023 н.р» розкрила керівник методичного об’єднання, вчитель мистецтва ОЗР ЗЗСО №6 – Олена Максим.

  Вчителем мистецтва Новосільського ЗЗСО - Мариною Борня було підготовлено інформацію та презентацію про формувальне оцінювання на уроках мистецтва.

   Підсумком зустрічі стала доповідь директора КУ «ЦПРПП» РМР - Ірини Чобану щодо створення професійної педагогічної спільноти вчителів мистецтва.

Завершенням заходу стало обговорення проблемних питань мистецької галузі.

         З упровадженням компетентнісного підходу до змісту та організації художньо-естетичного процесу у закладах загальної середньої освіти  підвищується увага до питань творчого розвитку дітей, де головним завданням є розвиток їхніх творчих здібностей засобами мистецтва.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень