A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбулось методичне об’єднання вчителів хімії

Дата: 06.05.2022 14:49
Кількість переглядів: 33

  Відповідно  до плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» РМР 05 травня 2022 року відбулось методичне об’єднання вчителів хімії  закладів загальної середньої освіти Ренійської міської ради за темою: «Віртуальна екскурсія як форма організації інтерактивного  навчання».

   З планом роботи заходу ознайомила вчителів консультант КУ «ЦПРПП» РМР  Марія Черня і розповіла  про роль інтерактивного  навчання в освітньому процесі.

  Басаджи Василиса Михайлівна, вчитель хімії  Котловинського ЗЗСО та керівник  методичного об’єднання  вчителів  хімії  РМР підготувала  інформацію  про переваги та недоліки дистанційного навчання.

   З метою посилення практичної спрямованості роботи методоб'єднання на засіданні вчителі обмінялися досвідом  з подальшим обговоренням про  поточні проблеми проведення лабораторних та практичних робіт під час  дистанційного навчання. 

  Вчитель хімії  ЗЗСО №2, Гєрман Олександра Олександрівна, продемонструвала віртуальну екскурсію та сервіси для підготовки  віртуальної екскурсії вдома, підготовка екскурсовода до проведення  віртуальних екскурсій для  учнів  дистанційно. Вона довела, що одиним з методів  підвищення результативності навчання – є  ігрові елементи на уроках хімії .

 Дякуємо учасникам методичного об’єднання за плідну співпрацю!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень