A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ренійської міської ради

Відбулось методичне об'єднання вчителів біології

Дата: 04.05.2022 11:46
Кількість переглядів: 28

   29 квітня 2022 року онлайн за участю вчителів біології закладів загальної середньої освіти відбулось планове методичне об'єднання: «Формування ключових компетентностей продуктивної творчої діяльності учнів в системі природничої освіти».

  Марія Черня, консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» РМР, ознайомила присутніх з планом проведення заходу та основними напрямками роботи.

  На засіданні із доповіддю «Сучасний урок у контексті компетентнісного підходу» виступила вчитель біології Долинського ЗЗСО –Черня Маріанна Дмитрівна. Вона поділилась власним досвідом роботи щодо формування ключових компетентностей через використання інноваційних методів навчання на уроках біології та розповіла про проєктно-технологічний універсальний метод для виховання компетентності учня. Маріанна Дмитрівна завершила свій виступ тренінгом за напрямком «Формування ключових компетентностей».

   Вчитель біології Лиманського ЗЗСО, Драгой Е.А., розкрила напрямок «Самоосвіта вчителя – шлях до педагогічної майстерності». Також, Евгенія Анатоліївна розповіла про метод: «Квест-гра як форма діяльності розвитку компетентностей».

  З питанням «Використання лабораторних та практичних робіт для сприяння розвитку предметних компетентностей учня» виступила вчитель біології ЗЗСО №2 РМР – Степанова Валентина Костянтинівна.

 Засідання пройшло у творчій атмосфері, а його учасники отримали корисну інформацію.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень